AWlogo_webb
Warehouse_01

Bemanning för företag

 

Bemanna med erfarenhet och vanligt hyfs

Vi på After Workers erbjuder bemanningslösningar som präglas av stabilitet, kompetens och plikttrogenhet – allt till rätt pris och med rätt kompetens. Det som gör oss unika är vår nisch att sysselsätta After Workers, vilket innebär att vi skapar värde både på arbetsplatser och genom att ta tillvara på den enorma kraft som finns hos dagens seniorer.

 

Vår Filosofi

Vi strävar efter att göra det enkelt för både kunder och personal att arbeta med oss. Genom att erbjuda användarvänliga och pålitliga IT-lösningar, rätt personal för uppgiften och en stark positiv inställning till arbetsuppgifterna, skapar vi en arbetsmiljö som främjar arbetsglädje. Och med arbetsglädje kommer man långt.

 

Våra Kompetenser

Logistik

Truckförare, lagerpersonal och chaufförer är avgörande för att businessen ska rulla på. Vi erbjuder erfaren och senior logistikpersonal som snabbt kan fylla luckorna, oavsett om ni behöver hjälp nästa dag eller över en längre period.

Industri

Montörer, CNC-operatörer, kvalitetskontrollanter och produktionspersonal är nyckelspelare i produktionskedjan. Vi förser er med kunnig personal som kan säkerställa att varje del av processen fungerar smidigt och effektivt.

Bygg

Träarbetare, betongare, målare och anläggningsarbetare utgör ryggraden i alla byggprojekt. Oavsett om det handlar om stora eller små projekt, hjälper vi er att bemanna alla led för att säkerställa att bygget fortskrider enligt plan.

Kontor & Administration

Assistenter, receptionister och växelpersonal ser till att vardagen på företaget flyter på sömlöst. Vi har ett omfattande nätverk av både heltids- och deltidsarbetare med gedigen erfarenhet inom kontor och administration.

Facility Management

Fastighetstekniker, grönytearbetare och lokalvårdare ser till att allt fungerar och ser bra ut. Dessa tjänster kan även anlitas som outsourcade tjänster, vilket ger er flexibilitet och trygghet i att allt sköts professionellt.

 

Varför Välja After Workers?

  1. Stabilitet och Kompetens: Våra medarbetare är noggrant utvalda och utbildade för att leverera högsta kvalitet i sina arbetsuppgifter.
  2. Flexibilitet och Anpassningsförmåga: Vi anpassar våra tjänster efter era specifika behov, oavsett om det gäller kortsiktiga eller långsiktiga uppdrag.
  3. Arbetsglädje och Professionalism: Vi tror på att arbetsglädje leder till bättre resultat, och våra medarbetare tar med sig denna inställning till varje uppdrag.
  4. Senior Kompetens: Genom att anställa seniorer drar vi nytta av deras erfarenhet och arbetsmoral, vilket skapar mervärde för era projekt.

Välj After Workers för pålitliga och kompetenta bemanningslösningar som gör ert arbete enklare och effektivare. Med oss får ni inte bara rätt kompetens till rätt pris, utan också en partner som värderar arbetsglädje och professionalism.